Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak werk van onderwijs masterclass week

8 februari om 08:00 - 12 februari om 17:00

Onderwijs verandert. Altijd. Maar afgelopen jaar werd voor heel Nederland duidelijk, dat onderwijs nooit stilstaat. En dat van docenten continu gevraagd wordt zich aan te passen aan veranderingen.

En dat aanpassen is gelukt. Afstandsonderwijs is voor de meeste docenten ondertussen gesneden koek geworden en er wordt creatiever dan ooit gezocht naar mogelijkheden om leerlingen en studenten het beste onderwijs te bieden dat mogelijk is.

Deze mindset en daadkracht zijn fantastisch! Boom voortgezet onderwijs, Boom beroepsonderwijs en Uitgeverij Staal & Roeland willen je blijven inspireren om steeds te blijven kijken naar mogelijkheden om het onderwijs nog beter te maken. Want onderwijs verandert. Beweeg jij mee?

In de masterclass week kun je kiezen uit meer dan 60 masterclasses. Ga actief aan de slag tijdens een online workshop. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, het onderwijs of de beroepspraktijk tijdens een van de vele kennissessies. Praat met andere docenten en specialisten over belangrijke thema’s tijdens onze rondetafelsessies. Of laat je inspireren door een van onze keynotes.

Organisator

Boom voortgezet onderwijs, Boom beroepsonderwijs en Uitgeverij Staal & Roeland

>> Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Begin:
8 februari om 08:00
Einde:
12 februari om 17:00
Site:
https://www.maakwerkvanonderwijscongres.nl/

Locatie

Online
Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks kennis en inspiratie over digitalisering en innovatie in het onderwijs in je mailbox.

Door op de button te klikken, meld je je aan voor de nieuwsbrief en ga je akkoord met de voorwaarden van Breens.

Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief van Breens.nl, het kennis- en inspiratieplatform voor onderwijsprofessionals. Je ontvangt binnenkort de eerstvolgende editie in je mailbox.  We wensen je veel leesplezier! Het team van Breens.nl