Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Stapsgewijs controle over je informatiebeveiliging

1 juni om 14:00 - 15:00

Samen met Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) organiseert IT-Workz een securitywebinar speciaal voor IT-verantwoordelijken. Hierin staat de praktijkcase van SOML centraal. Leon van Lare, Manager ICT en Privacy Officer bij SOML deelt zijn ervaringen, vertelt over hoe inzicht leidt naar betere beveiliging en hoe SOML de juiste securityprioriteiten stelt.

Als IT-verantwoordelijke heb je waarschijnlijk al de nodige securitymaatregelen genomen om de continuïteit van het onderwijsproces te waarborgen. Persoonsgegevens zitten achter slot en grendel, firewalls zijn ingesteld en er is een goede back-up. Weet je zeker dat alles goed staat en heb je ook zicht op welke securitymaatregelen níet zijn genomen binnen jouw instelling? Want wat er niet is, zie je immers niet. En als je dan inzicht hebt, hoe stel je dan de juiste prioriteiten?

Praktische informatie: 

  • Wanneer: dinsdag 1 juni
  • Organisatie: IT-Workz
  • Aanmelden: Klik hier

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
14:00 - 15:00
Site:
https://landing.slbdiensten.nl/nl/stapsgewijscontrole

Locatie

Online
Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks kennis en inspiratie over digitalisering en innovatie in het onderwijs in je mailbox.

Door op de button te klikken, meld je je aan voor de nieuwsbrief en ga je akkoord met de voorwaarden van Breens.

Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief van Breens.nl, het kennis- en inspiratieplatform voor onderwijsprofessionals. Je ontvangt binnenkort de eerstvolgende editie in je mailbox.  We wensen je veel leesplezier! Het team van Breens.nl