Over Breens

Breens, een multimediaal platform
Breens is een multimediaal platform dat je inspireert en activeert over alles rondom innovatie en digitalisering in het onderwijs. Belangrijke thema’s als gepersonaliseerd leren, hybride onderwijs en privacy & security staan centraal en worden vanuit de verschillende rollen en disciplines binnen het onderwijs belicht. Of je nu bestuurder, docent of IT’er bent, Breens biedt je de relevante informatie.

Voor en door onderwijsprofessionals
De onderwijsprofessional zelf is als dé ervaringsdeskundige de belangrijkste bron voor de informatie op Breens, aangevuld met de kennis en ervaring van experts uit het werkveld en van relevante partners. In de vorm van nieuws, opinie, cases, achtergrond, stappenplannen en meer. Van praktische tips voor in de (digitale) klas tot en met input voor het komen tot toekomstbestendig onderwijs.

Een gepersonaliseerd aanbod
Breens wil bieden wat jij wil weten voor jouw continue ontwikkeling. Op basis van jouw interessegebieden tonen wij op de website de artikelen die bij jou passen. Je hoeft hiervoor alleen maar in 2 simpele en snelle stappen een profiel aan te maken. Breens doet daarna de rest.

Altijd toegang tot je eigen dashboard
Je kunt de door jou opgegeven interessegebieden op elk moment wijzigen binnen je eigen dashboard. Op deze plek vind je ook de artikelen die je hebt opgeslagen om later nog eens terug te lezen. Makkelijk in het gebruik en overzichtelijk weergegeven.


Via Breens zullen steeds meer mogelijkheden komen om de interactie aan te gaan. Doe je mee?