Over ons

Breens is een interactief, multimediaal platform dat je inspireert en activeert over alles rondom innovatie en digitalisering in het onderwijs. Met als doelstelling aan te bieden wat jij als gebruiker op dat moment nodig hebt / wil weten voor jouw continue ontwikkeling. En dat gebaseerd op jouw expertise en interesse.

Breens is ontstaan vanuit de intrinsieke motivatie om het onderwijs in Nederland te ondersteunen bij het benutten van de kracht van technologie voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Breens is bestemd voor bestuurders, directie, leraren, ICT’ers en iedereen die in het onderwijs betrokken is bij onderwerpen als: onderwijsinnovatie, digitaal lesgeven, security & privacy, digitale vaardigheden en ICT-infrastructuur. Van po, vo, mbo, hbo tot en met wo.

De onderwijsprofessional zelf is als dé ervaringsdeskundige de belangrijkste bron voor de content op Breens, aangevuld met de kennis en ervaring van experts uit het werkveld en van relevante partners. In de vorm van nieuws, opinie, cases, achtergrond, stappenplannen en meer. Van praktische tips voor in de (digitale) klas tot en met input voor het komen tot een toekomstbestendig onderwijs.

Breens is een initiatief van de Kofschip Groep.