Home Thema's Digitaal lesgeven Lesmethodes ThiemeMeulenhoff in Toetsbibliotheek Woots
Digitaal lesgeven

Lesmethodes ThiemeMeulenhoff in Toetsbibliotheek Woots

Nieuws

ThiemeMeulenhoff, een Nederlandse uitgeverij van leermiddelen voor het primair, voortgezet en beroepsonderwijs, en Woots, platform voor digitaal toetsen, slaan de handen ineen. Vanaf het schooljaar 2021/2022 zijn de LRN-line lesmethodes van ThiemeMeulenhoff voor het voortgezet onderwijs te vinden in de Toetsbibliotheek van Woots.

Volgens Eric Razenberg, directeur van ThiemeMeulenhoff, biedt de uitbreiding van de LRN-line lesmethodes met digitale toetsen toegevoegde waarde voor de klanten: “Via Woots kunnen we onze klanten helpen met toetsen zowel op papier als digitaal. Het nakijkwerk voor docenten wordt verminderd en met de digitale resultaten hebben ze inzicht in de mate waarin een leerling de lesstof daadwerkelijk begrijpt. Met Woots Premium kunnen de scholen onze toetsen zelfs naar hun eigen hand zetten.” Koen Voermans, projectleider Woots, is trots en blij: “We willen scholen op een zo goed mogelijke wijze ondersteunen in het toetsen op school. Door de samenwerking met ThiemeMeulenhoff kunnen ook deze toetsen op een uniforme wijze via Woots worden afgenomen.”

Toetsen in de toetsbibliotheek

Klanten van ThiemeMeulenhoff kunnen de summatieve toetsen van de LRN-line methodes vanaf 2021/2022 digitaal via Woots afnemen. Vervolgens kunnen ze de toetsen digitaal nakijken, inzien en analyseren.

Toetsen naar je eigen hand zetten met Woots Premium

De scholen met Woots Premium kunnen diezelfde toetsen naar hun eigen hand zetten. Zo kunnen ze een opgave verwijderen, vervangen of aanpassen. Ook kunnen ze de opgaven opslaan in de eigen itembank en hergebruiken in andere eigen toetsen.

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Drie lessen van een sectorbrede cybercrisisoefening