Home Thema's ICT-infrastructuur Ondersteuning voor Microsoft Power Platform toegevoegd aan Teams
ICT-infrastructuur

Ondersteuning voor Microsoft Power Platform toegevoegd aan Teams

power platform
Nieuws

Microsoft heeft ondersteuning voor Microsoft Power Platform toegevoegd aan Teams. Dat meldt Techzine. Hiermee kunnen gebruikers met low code extra functies voor Teams bouwen. Het Power Platform kan aan de hand van drie verschillende apps aan Teams worden toegevoegd:

  • Power Apps maakt het mogelijk om zelf extra apps te bouwen voor het chatprogramma;
  • Power Automate biedt de optie om versimpelde workflows opzetten;
  • Power Virtual Agents laat gebruikers chatbots opzetten voor situaties als IT-helpdesks, veelgestelde vragen en HR-problemen.

Met de toevoegingen speelt Microsoft in op de toegenomen populariteit van Teams door de coronacrisis. Microsoft blijft daarom hard werken aan het toevoegen van nieuwe functies zoals verbeterde ruisonderdrukking bij videogesprekken. Eerder werd al onder meer de functie om de achtergrond in een video te vervagen toegevoegd.

In een blogpost vertelt Microsoft over de vernieuwingen in Teams. De nieuwe integraties vullen het bestaande aanbod van ruim 700 Teams-apps aan. Met de nieuwe apps wordt het mogelijk om applicaties van derde partijen te besturen, zoals nieuwe taken op een planner aanmaken.

De applicaties die nu ondersteund worden, zijn Asana, Bigtincain, Buncee, Decisions, Monday, HireVue, Phenom People, Pigeonhole, Microsoft Forms, Licid Agreements, Polly, Sli.do, Wakelet, Range Labs, Priority Matrix, QBO Insights, SurveyMonkey, xMatters, Soapbox Innovations, Talview en Teamflect.

Lees hier het oorspronkelijke artikel op Techzine.

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Smartphonebeleid vo-scholen op orde, praktijk loopt achter
DUO verwijdert enquête na datalek