Home Thema's Leven lang ontwikkelen Overname Progress Onderwijs door Breens Network
Leven lang ontwikkelen

Overname Progress Onderwijs door Breens Network

Nieuws

IT-organisatie Breens Network heeft Progress Onderwijs, specialist voor Student Informatie Systemen (SIS) in het hoger onderwijs, overgenomen. Met deze acquisitie bouwt Breens Network haar positie verder uit als aanbieder van een veilige en betrouwbare werk- en leeromgeving in het onderwijs.

Breens Network ondersteunt met merken als IT-Workz, Educator, Slim.nl, MBOwebshop.nl en SLBdiensten al meer dan 25 jaar onderwijsinstellingen bij hun digitale transformatie. Samen met Progress Onderwijs bedienen ze ongeveer twee miljoen studenten, docenten en medewerkers in het onderwijs.

Doorbouwen aan een toekomstbestendig onderwijssysteem

Geert-Jan van der Snoek, CEO van Breens Network, zegt over de overname: “De overname van Progress Onderwijs geeft ons de unieke mogelijkheid om, samen met het eerder geacquireerde Educator, door te bouwen aan een flexibel, gepersonaliseerd en toekomstbestendig onderwijssysteem, waarin de student centraal staat. Het is een aanzienlijke versterking – en verbreding – waarin onze veilige en betrouwbare werk- en leeromgeving het uitgangspunt vormt.”

30 jaar ervaring in het hoger onderwijs

Progress Onderwijs is een IT-organisatie met 30 jaar ervaring met het onderwijs-logistieke proces in het hoger onderwijs. Ze leveren een gevarieerd pakket aan instrumenten en diensten, dat ingezet wordt om samen met de onderwijsinstellingen het beheer van studenteninformatie en de kwaliteitszorg in het hoger onderwijs naar een hoger plan te brengen. Onder meer de Rijksuniversiteit Groningen, Fontys Hogescholen, NHL Stenden, Hanzehogeschool Groningen en TUDelft zijn hun klanten.

Veilig en duurzaam digitaliseren

Directeur van Progress Onderwijs Jan Batteram zegt over de toetreding tot Breens Network: “Wij zijn een uitstekende aanvulling op het aanbod van Breens Network in het hoger onderwijs en kunnen nu de sterke positie op het gebied van Student Informatie Systemen verder uitbouwen. De combinatie met Breens Network geeft klanten en medewerkers van Progress Onderwijs de mogelijkheid om beter in te kunnen spelen op de behoeftes vanuit de markt op het gebied van veilig en duurzaam digitaliseren.”

Bron: Breens Network

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Met cyberrisicopool als mbo samen risico dragen
Lessen uit ransomware-aanval op British Library
Vlaamse scholen boeken opnieuw digitale vooruitgang