Home Thema's Onderwijsinnovatie Breens de opvolger van ICTheek
Onderwijsinnovatie

Breens de opvolger van ICTheek

Breens
Nieuws

Met trots presenteren we Breens, de opvolger van ICTheek. Het is een geheel vernieuwd kennis- en inspiratieplatform, dat je regelmatig inspireert en activeert over onderwerpen als: onderwijsinnovatie, digitaal lesgeven, ICT-infrastructuur, digitale vaardigheden en beveiliging & privacy.

Breens is voor docenten/leerkrachten, IT’ers, bestuurders, directie en iedereen die betrokken is bij innovatie en digitalisering van het onderwijs. Van po, vo, mbo, hbo tot en met wo.

Het heeft als doelstelling aan te bieden wat jij als onderwijsprofessional nodig hebt/wil weten voor jouw continue ontwikkeling. En dat gebaseerd op jouw expertise en interesse. Je kunt dat gemakkelijk zelf instellen. Registreer je en geef aan in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent.

Als je dat gedaan hebt en ingelogd bent, vind je vanaf dat moment in de bollen op de homepage van Breens de meest recente artikelen, die voldoen aan jouw voorkeuren. Ook de nieuwsbrief zal deze functionaliteit hebben, dus je ontvangt wekelijk een gepersonaliseerde versie in je mailbox.

We wensen je heel veel plezier met Breens. Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je.

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Dijsselbloem pleit voor groot onderhoud in het onderwijs
Onderwijs bij ROC Mondriaan ging ondanks computerhack door
Uit de praktijk: bijdrage van technologie aan beter onderwijs
Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Breens Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks kennis en inspiratie over digitalisering en innovatie in het onderwijs in je mailbox.

Door op de button te klikken, meld je je aan voor de nieuwsbrief en ga je akkoord met de voorwaarden van Breens.

Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief van Breens.nl, het kennis- en inspiratieplatform voor onderwijsprofessionals. Je ontvangt binnenkort de eerstvolgende editie in je mailbox.  We wensen je veel leesplezier! Het team van Breens.nl