Home Thema's Onderwijsinnovatie Breens de opvolger van ICTheek
Onderwijsinnovatie

Breens de opvolger van ICTheek

Breens
Nieuws

Met trots presenteren we Breens, de opvolger van ICTheek. Het is een geheel vernieuwd kennis- en inspiratieplatform, dat je regelmatig inspireert en activeert over onderwerpen als: onderwijsinnovatie, digitaal lesgeven, ICT-infrastructuur, digitale vaardigheden en beveiliging & privacy.

Breens is voor docenten/leerkrachten, IT’ers, bestuurders, directie en iedereen die betrokken is bij innovatie en digitalisering van het onderwijs. Van po, vo, mbo, hbo tot en met wo.

Het heeft als doelstelling aan te bieden wat jij als onderwijsprofessional nodig hebt/wil weten voor jouw continue ontwikkeling. En dat gebaseerd op jouw expertise en interesse. Je kunt dat gemakkelijk zelf instellen. Registreer je en geef aan in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent.

Als je dat gedaan hebt en ingelogd bent, vind je vanaf dat moment in de bollen op de homepage van Breens de meest recente artikelen, die voldoen aan jouw voorkeuren. Ook de nieuwsbrief zal deze functionaliteit hebben, dus je ontvangt wekelijk een gepersonaliseerde versie in je mailbox.

We wensen je heel veel plezier met Breens. Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je.

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Creëer zelf je digitale wereld en houd de macht in eigen hand
Geen smartphones in de klas? Geen smartphones op school!