Home Thema's Teamwork365 Bekijk het laatste nieuws over Microsoft 365 voor onderwijsprofessionals
Onderwijsinnovatie

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft 365 voor onderwijsprofessionals

Achtergrond

Wat is er nieuw binnen Microsoft 365? Laat jezelf bijpraten over de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten binnen Microsoft 365 inclusief Teams, Office 365 en meer.  

Effectieve hulpmiddelen voor studenten, leerlingen en leerkrachten 

Office 365 werkt net als jij: waar je maar wilt. Met bekende programma’s en altijd de nieuwste versie van je bestanden bouw je nu gemakkelijk en snel een curriculum op Windows, Android, iOS of zelfs mobiele apparaten.

Ontwerp lessen waarin studenten samenwerken, maak deel uit van gemeenschappen voor vakgenoten en houd contact met collega’s wanneer je als onderwijsinstelling kiest voor Microsoft 365 – inclusief Microsoft Teams en gratis toegang tot alle training en ondersteuning die je nodig hebt om een veilige, zekere en samenwerkende leeromgeving te creëren.  
Dit zijn de voordelen van Microsoft 365 voor hybride onderwijs:  

  • Overzicht bewaren vanuit één plek: Pak OneNote erbij, de ultieme digitale notitieblok, zodat je al jouw lesmateriaal netjes op orde houdt en soepel samenwerkt met studenten en collega’s. 
  • Altijd en overal toegang, vanaf ieder device: Met Office 365 Education bewaar je al je gesprekken, lesmateriaal en apps op één plek. Werk rechtstreeks met anderen samen, zonder zorgen over de opmaak. 
  • Houd de les op orde: Maak in Teams, Intune for Education en allerlei andere programma’s gratis klassen en groepen aan – allemaal met behulp van Gegevenssynchronisatie voor scholen. 
Bespaar tijd en geld met de juiste hulpmiddelen

Geef studenten wat ze nodig hebben om vandaag en morgen succes te behalen. Als je Office 365 Education in het klaslokaal gebruikt, geef je jouw studenten de kennis en computervaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn. Of het nu om Outlook, Word, PowerPoint, Access of OneNote gaat, je kunt de studenten van nu alvast voorbereiden op de wereld van morgen. Bovendien is Office 365 een betaalbaar softwarepakket voor leerkrachten, studenten en leerlingen – en je kunt er met al je favoriete apparaten gemakkelijk mee aan de slag. 

Samen op weg naar een moderne onderwijsomgeving

Ontwerp lessen waarin studenten en leerlingen samenwerken, maak deel uit van gemeenschappen vol vakgenoten en houd contact met onderwijsondersteunend personeel – allemaal met behulp van OneDrive, Teams, en andere effectieve technologie, vanuit Office 365 Education. Ontdek het overzicht van applicaties op deze themapagina van Microsoft.   

Delen:

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief of registreer direct

Trending topics
Maatwerk dankzij modulaire opbouw opleiding ROC Friese Poort